Έχετε το δικαίωμα επιστροφής εντός 7 (επτά) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής της παραγγελίας σας, στη περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε δεν είναι ακριβώς αυτά που παραγγείλατε ή παρουσιάζουν ελαττώματα .Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφ΄ όσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη που τα παραλάβατε.

 

Στις περιπτώσεις αυτές τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην επιχείρηση μας, καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη, βαρύνουν την blue-ribbonpro αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την επιχείρηση μας τρόπος επιστροφής. Σε όποια άλλη περίπτωση γίνει δεκτή επιστροφή, η επιβάρυνση των μεταφορικών θα είναι του πελάτη.

Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για το προϊόν που σας έχει ήδη παραδοθεί.

Η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται συνοδεία του προσήκοντος φορολογικού στοιχείου (Δ.Α.),στο οποίο και θα αναφέρονται τα στοιχεία του συνοδευτικού τιμολογίου πώλησης, και πλήρη τη συσκευασία του.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας τη κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας, προκειμένου να διαπιστωθούν λάθη στα νούμερα, στα χρώματα κ.ά. ή τυχόν εμφανή ελαττώματα.

 

 

 

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης 

 

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται είδη άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει ιδιότητας η οποία έχει προηγουμένως συνομολογηθεί με την blue-ribbonpro ,ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους.

 

 

 Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων


 Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, ισχύουν τα ακόλουθα:

 

 Μετά την επιστροφή των προϊόντων γίνεται έλεγχος του ελαττώματος που αναφέρεται από τον πελάτη και στην συνέχεια επικοινωνία μαζί του για ενημέρωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου.

 

 Εφόσον διαπιστωθεί το ελάττωμα, πραγματοποιείται επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος, αλλιώς ακύρωση της συναλλαγής σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή του προϊόντος σε εύλογο χρόνο και δεν μπορεί να βρεθεί από την επιχείρηση άλλο προϊόν αντίστοιχων ή καλύτερων χαρακτηριστικών ή αντίστοιχης αξίας για την αντικατάσταση. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την blue-ribbonpro.

 

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, ενημερώστε μας μέσω e-mail στο info@blue-ribbonpro.gr ή καλέστε στο

τηλέφωνο 213 0452619 και μιλήστε με κάποιον εκπρόσωπο της blue-ribbonpro. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα για επιστροφή είναι Γαργηττου αρ. 90, Γέρακας.